Goodreads Eenvoud: Online Marketing - Eenvoud

Goodreads Eenvoud: Online Marketing

16 november 2018

Maandelijks zoeken wij de leukste / interessantste of beste artikelen uit om voor jullie te lezen: Goodreads by Eenvoud. Deze maand zullen wij dieper ingaan op het onderwerp: online marketing.

(heb je onze vorige Goodreads over Social Media gemist? Deze vind je hier!)

DE 6 TRENDS VAN ONLINE MARKETING

Digitale marketing gaat een steeds belangrijkere rol spelen in onze maatschappij. Het biedt veel interactie mogelijkheden om jouw klant altijd en overal te bereiken. Een onderdeel van online marketing is content marketing, het aanbieden van correcte informatie die centraal staat voor de doelgroep. Doordat er een overvloed is aan artikelen op het web, wordt de doelgroep ook kritischer en selectiever over hetgeen wat zij willen lezen. Waar moet jij op letten als je een artikel schrijft over jouw organisatie? Lees hier de 6 trends voor het jaar 2019 op het gebied van content marketing.

BRANDING VOOR JOUW MERK

Dagelijks krijgen wij gemiddeld zo’n 377 reclames te zien per dag. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw organisatie opvalt tussen al deze reclames? Suitsupply ontving veel positieve maar ook negatieve reacties op hun campagne met zoenende mannen. Volgens het artikel heeft dit de benaming ‘To piss people off’. Wat dit precies inhoudt en wat je zelf kunt doen om op te vallen, lees je hier.

BETER VINDBAAR OP GOOGLE

Sinds de komst van Google Rankbrain kom je niet meer weg met een paar simpele linkbuilding trucs om een hoge ranking in Google te halen. Je zult je publiek moeten boeien en een goed verhaal moeten vertellen. Alleen dan scoor je beter. Hoe je zo’n goed verhaal verteld lees je hier.