Goodreads by Eenvoud: Social Media - Eenvoud

Goodreads by Eenvoud: Social Media

27 september 2018

Een nieuw onderdeel van de Eenvoud nieuwsbrief is: Goodreads by Eenvoud. Iedere maand wordt er een ander thema gekoppeld aan de goodreads, waarbij wij dieper ingaan op een specifieke trend of onderwerp. Deze maand vertellen wij jou meer over Social media.

Instagram voor kleine ondernemingen

Een krachtig communicatie middel is Instagram en steeds vaker gebruiken kleine ondernemingen dit medium om hun onderneming te laten groeien. Wil jij weten hoe je een creatieve bedrijf-instagram maakt? En hoe je dit zo strategisch mogelijk kan indelen? Quinn vertelt je meer!

De 10 trending tools van Social media

In de afgelopen jaren zijn er meerdere Social media netwerken die nieuwe functies hebben toegevoegd aan hun platform. Zo is Instagram gekomen met Instagram TV en Facebook met Facebook Live. Allemaal willen zij de ervaringen van de gebruikers verbeteren en de functionaliteiten verbreden. Wij vinden dat deze platformen erg veel op elkaar beginnen te lijken. Lees hier het artikel!

Een Facebook verslaving? Facebook helpt je ervan af!

Mark Zuckerberg wilt graag Facebook-gebruikers helpen om hun tijd beter in te delen. Kwaliteit boven kwantiteit, dat is het motto van Facebook.
Sinds vorige maand is het mogelijk bij Facebook om jouw tijd op de app te analyseren. Zij hebben namelijk een tool ontwikkeld die meet hoeveel tijd jij doorbrengt op Facebook per dag of per week. Facebook wil hiermee meer awareness creƫren onder haar gebruikers en hen helpen om meer betekenisvolle gesprekken te hebben met anderen. Het is eigenlijk best ironisch dat Facebook, nu haar gebruikers wil helpen om juist minder tijd door te brengen op de app. Maar wat vind jij van meneer Zuckerberg zijn beslissing?

Dit artikel is geschreven door Stefanie Liu