Steeler Yachts | Eenvoud | Custom website

Steeler Yachts

Steeler Yachts is een jachtbouwer gevestigd in Steenwijk, welke gespecialiseerd is in het bouwen van jachten tussen de 10 en 25 meter. Wat hun zo uniek maakt? De verschillende modellen kunnen volledig custom made worden opgeleverd!

Website

Binnen de oude website van Steeler Yachts was het lastig voor gebruikers om de verschillende modellen te vinden. Bij Steeler Yachts zijn er ook boten die te koop zijn, boten in aanbouw en is er een floot van boten die zij hebben ontwikkeld. Aan ons de taak om hier een volledig custom website voor te ontwikkelen.

De uitdaging

Naast de menu-structuur, was het ook van groot belang dat de website actiematig werd. De website diende de bezoeker aan te zetten tot actie. Of dit nu het invullen van een contactformulier was, zich in te schrijven of het downloaden van brochures.

Steeler Yachts heeft, naast prachtige boten, ook ontzettend mooi beeldmateriaal. De nieuwe website diende deze beelden tot hun recht te laten komen.

Nieuw concept

Door de hoeveelheid modellen welke bij Steeler Yachts beschikbaar zijn, was het voor ons een uitdaging om hier een goed menu voor te ontwikkelen. Met name voor mobiel hebben wij gekozen voor een andere insteek, welke ervoor zorgt dat de gebruiker makkelijker kan navigeren.

De website is zo ingericht dat deze optimaal door Google analytics getrackt wordt. Het was voor Steeler Yachts belangrijk om zoveel insights te krijgen uit hun statistieken. Hierop konden kun marketing campagnes weer aangepast worden.

Resultaat

De nieuwe website van Steeler Yachts is overzichtelijk en verreikt met prachtig beeldmateriaal waardoor de boten tot zijn recht komen. Niet alleen Steeler Yachts, maar ook wij zijn erg blij met het resultaat! Zoals de slogan van Steeler Yachts luid, was het voor ons ook A thrill to build, a Thrill to own.

Naast een nieuwe website hebben wij voor Steeler Yachts ook verschillende Mailchimp templates ontwikkeld, welke zij gebruiken voor online campagnes en nieuwsbrieven.

BEKIJK HET VOLLEDIGE RESULTAAT OP