Eenvoud Hosting, Service & Onderhoud | Betrouwbaarheid is de kern

HOSTING, SERVICE & ONDERHOUD

Wij ontwerpen en bouwen niet alleen de oplossingen voor je, maar na oplevering staan we ook voor je klaar. We hebben een hosting- en onderhoudspakket en bieden ook SLA’s op maat aan.

ONDERHOUDSCONTRACT

Het is van groot belang voor websites dat deze onderhouden worden. Een website met oude software of plugins heeft een grote kans om gehackt te worden of te crashen. Wij raden daarom altijd aan om minimaal 1 x per maand je website te updaten. Daarom bieden wij voor onze klanten een zogenaamd onderhoudscontract. De website wordt dan gehost op een van onze servers en de volgende onderdelen vallen binnen het onderhoudscontract:

  • Maandelijkse update:
    Wij voeren maandelijks een update ronde uit van WordPress en geïnstalleerde plugins. Soms kan het voorkomen dat een nieuwe versie van een plugin niet samen gaan met overige plugins die geïnstalleerd zijn. Wij zorgen altijd dat we deze issues oplossen en dat je website tijdens het updaten niet stuk gaat. Het kan ook voorkomen dat wij enkele Custom ontwikkelde zaken hebben toegevoegd aan je website, die samenhangen met de software. Wanneer hier een release van is, moeten wij deze ook updaten.
  • Dagelijkse back-ups
    Daarnaast maken wij standaard dagelijks een back-up van de gegevens van je website. Mocht de site onverhoopt toch stuk gaan, dan kunnen wij de laatste opgeslagen back-up weer terug zetten. Je bent er zo verzekerd van dat je website niet verloren gaat.

SLA Contracten

Daarnaast kunnen wij ook zogenoemde ‘Service Level Agreements’ aanbieden. Deze contracten worden volledig afgestemd op de klant.