Meet the customer: Schadefonds - Eenvoud

Meet the customer: Schadefonds

26 mei 2021

Via de nieuwbrief lichten we al vaak nieuwe klanten en samenwerkingen uit. Via de Meet the team-berichten heb je ons team al leren kennen, en op een soortgelijke wijze willen een kijkje achter de schermen van bedrijven waar we mee samenwerken geven. In het eerste deel van deze serie geven we het woord aan Schadefonds Geweldsmisdrijven waarvan niemand hoopt hen ooit nodig te hebben, maar die er gelukkig wel is als dat wel het geval is.


Logo Schadefonds Geweldsmisdrijven

Volledige bedrijfsnaam?
Schadefonds Geweldsmisdrijven

Link naar je website?
www.schadefonds.nl

Hoe lang zijn jullie al een klant van Eenvoud?
Ongeveer 2 jaar

Tot welke sector behoort het bedrijf?
Overheid

Wat doet het bedrijf?
Wij geven aan slachtoffers van ernstige geweldsmisdrijven een tegemoetkoming. Daarmee erkennen we hun leed en geven we ze een steuntje in de rug.

Hoe zijn jullie bij ons gekomen?
Eenvoud deed een pitch bij een ander bedrijf. Wij (ik) waren daar als toehoorder uitgenodigd. Die pitch is blijven hangen zeg maar.

Noem de belangrijkste reden waarom jullie voor Eenvoud hebben gekozen?
Eenvoud is een volwaardige partner. Ze doen wat ze beloven. Zonder gedoe, kleine lettertjes en verborgen kosten. En ze hebben verstand van websites.

Wat heeft Eenvoud voor jullie gedaan?
Website, online scan voor slachtoffers, toegankelijkheid (richtlijnen met betrekking tot blinden en slechtzienden), geavanceerde analytics, koppelingen naar e-formulieren.

Wat voor impact heeft deze dienst gehad?
We hadden zeer slechte ervaringen met de vorige ontwikkelaar. Er was binnen de organisatie weinig vertrouwen in externe partners (inzake websites). Dat vertrouwen is er nu weer.

Omschrijf de samenwerking met Eenvoud in 3 woorden (of een haiku)
Volledig, deskundig en erg gezellig

Wat maakt samenwerken met Eenvoud een fijne ervaring?
Je hebt nooit het gevoel dat je ongelegen belt. En het antwoord dat je krijgt heeft eigenlijk altijd een ‘can do’ karakter.

Waarvoor ga je Eenvoud zeker nog een keer opbellen?
Zeker voor de volgende website

Als Eenvoud een dier was, welk dier zou het zijn en waarom?
Beer. Aan de ene kant leuk en gezellig, maar ook sterk en doorzetter. Gelukkig doen ze bij Eenvoud niet aan een winterslaap.

Wie is je favoriete Eenvoudian?
Die heet Team.

Welk drankje zie je het liefst op de tafel bij onze volgende meeting bij Eenvoud?
De koffie is er erg lekker (en op de tijden dat ik er langskom ook het beste alternatief). Maar een biertje zou ik ook best een keer lusten.

Wat is jullie favoriete kantoorgrap/meme?
Ambtenaren maken geen grappen