Eenvoud Bootcamp - Eenvoud

Eenvoud Bootcamp

26 september 2018

TIME TO BURN SOME CALORIES!

Van de ene opdracht naar de volgende opdracht vliegen. Een continu gevoel van gejaagdheid. Slecht slapen en een slecht concentratievermogen. Dit zijn allemaal gevolgen van werkstress. Maar wat doen werkgevers hieraan?
Eenvoud heeft besloten om deze klachten voor te zijn en een personal trainer in de arm te nemen. We vroegen Workout Amsterdam om hulp en nu trainen we iedere dinsdag met trainer Erika in het park.

Workout Amsterdam

Dit is een organisatie opgezet door Noor en Jill. Ze hebben een groep van personal trainers die in de buitenlucht trainen met klanten. Workout Amsterdam organiseert verschillende outdoor activiteiten voor zowel groepen als individuen. Noor en Jill zijn beiden erg bekend met de sportwereld. Noor als top hockey speelster en Jill heeft alle mogelijke sportstudies gevolgd. Beiden zijn razend enthousiast over hun onderneming en het leuke is ook dat zij dat overal uitten. Zo sluit Noor haar e-mail vaak af met: ‘Energieke groetjes’, een leuk detail.

Bootcamp

Iedere dinsdag staat Erika in het park bij het Frederik Hendrik plantsoen ons op te wachten. Het fijne aan Erika is dat je haar altijd vragen kunt stellen en zij ook goed advies geeft. Daarbij is het ook heel prettig om haar als trainer te hebben omdat zij zo gedreven is in haar werk en ons ook pusht om tot het uiterste te gaan.
Een ander woord voor Bootcamp is trainingskamp. Nou, ik kan je vertellen dat dat de juiste term is. Het is flink afzien tijdens onze wekelijkse trainingssessie met Erika. Maar alles voor een betere conditie en teambuilding!
Na de eerste lessen hebben wij allemaal met flinke spierpijn rondgelopen. Niet alleen vanwege de intensieve workout maar ook van het gelach! Wij blijven in ieder geval onze sportsessies doorzetten!

Sommigen van ons zijn zo geïnspireerd geraakt door de sportsessies dat zij naast de Bootcamp trainingen, zelf thuis ook aan de slag gegaan. Zo traint onze Philippe vier dagen per week in het Westerpark, waarbij hij cardio-oefeningen afwisselt met kracht-oefeningen.

Lijkt dit jou ook leuk om te doen samen met je collega’s? Kijk dan even snel op de site van Workout Amsterdam voor meer informatie.