Eenvoud Webapplicaties | Je eigen data inzichtelijk gemaakt

Web applicaties

Relevante informatie ontvangen, waar en wanneer jij dat wilt. Daar zijn onze Webapplicaties goed in. Altijd up to date en Eenvoudig te koppelen met andere bronnen, zoals eigen intranetten of databases. Ze stellen je in staat om je bedrijfsprocessen te vereenvoudigen, te versnellen en inzichten te krijgen die voorheen niet mogelijk waren.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact op voor meer informatie

Waarom een webapplicatie?

Veel bedrijfsprocessen kunnen geheel geautomatiseerd worden, om daarmee veel tijd te winnen en kosten te besparen. Een webapplicatie kan gebouwd worden om intern meer inzicht te krijgen in processen en eigen KPI’s. Ook op managementniveau kan er beter overzicht gecreëerd worden door middel van een maatwerk applicatie met de performances per afdeling of tijdsvak. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van hybride mobiele applicaties en hierdoor kunnen we efficiënte en goedkope mobiele oplossingen bieden. Of je nou toegang wilt tot al je data wanneer je onderweg bent of dat je dichter bij je klanten wilt zijn.

Gebruiksvriendelijk

Onze designers zijn nieuwsgierig en verdiepen zich graag volledig in jouw bedrijf en je klanten. Hierdoor kunnen zij de beste Customer Journey ontwikkelen, waardoor een app te gebruiken is zonder ingewikkelde handleiding. Daarnaast vinden wij het belangrijk om veel te testen, om te valideren dat onze Customer Journey daadwerkelijk ook de juiste is. Met het ontwikkelen van apps houden wij altijd rekening met de elementen van Material Design (Google) en IOS. Het verwerken van deze elementen maakt de app meer ‘natuurlijk’, omdat de gebruiker dit al gewend is van haar besturingssysteem.

Monitoring

Nu je een app hebt laten ontwikkelen is het natuurlijk belangrijk om genoeg informatie te verkrijgen over het gebruik van de app. Wij zijn ook gespecialiseerd in het ontwikkelen van Dashboards, waarin je bijvoorbeeld het gebruik en de app kunt traceren. Ook zou je in een Dashboard KPI’s kunnen toevoegen, waarin je targets kunt meten.

Aanpak

Bij Eenvoud doen we alles in-house. Van concept tot ontwikkeling. Afhankelijk van de omvang van het project wordt de juiste werkwijze gekozen. Bij mobiele apps wordt vaak met een Agile project methodiek gewerkt. Deze flexibele aanpak stelt de klant in staat de regie in handen te houden omdat het project in kleinere deelprojecten (sprints) wordt ingedeeld. De klant bepaald welke onderdelen binnen de sprints vallen en zo welke functionaliteiten prioriteit hebben.

Voorbeelden

B2B

Een interne app geeft bedrijven de mogelijkheid om interne communicatie en data beter te organiseren. Zo kunnen managers inzicht verkrijgen over de performance van verschillende afdelingen over de hele wereld. Maar ook oplossingen om verschillende bedrijfsprocessen te automatiseren, tracken en analyseren kan een app goed van pas komen. Denk hierbij aan apps die inzicht geven in bedrijfsprocessen en dashboards, of uren-registratie en administratie van personeel of leveranciers.

B2C

Met een mobiele applicatie ben je dichter bij de klant en kun je ook meer interactie bieden. Je kunt bestelprocessen of aanvragen efficiënter aanbieden via een app, of de communicatie met je klanten. Door middel van notificaties kun je ook je klant op de hoogte houden van relevant nieuws en zo ook je eigen retentie verhogen. Tevens kun je specifiekere informatie verzamelen over je klanten dan met een website en door al deze data is het makkelijker voor jou om je product of dienst elke dag een stukje beter te maken. B2C apps kunnen heel divers zijn, zoals de reisplanner die we voor Novotel hebben gemaakt, maar ook content apps en shop apps zijn voorbeelden.

Webapplicatie voor...