Swishfund | Eenvoud | Custom website

Swishfund verstrekt kort lopende leningen aan ondernemers. De mensen achter de organisatie begrijpen alles van groei en het benutten van kansen, ondernemers die mede-ondernemers graag een duwtje in de rug geven. Swishfund staat voor simpele en snelle kredietverstrekking.

Swishfund

Website

SwishFund is bij Eenvoud gekomen met de vraag om een actiematige lead generator te realiseren in de vorm van een website. De website moet gebruiksvriendelijk en snel zijn en bezoekers aanzetten tot het invullen van het applicatie formulier. Daarnaast is Eenvoud verantwoordelijk geweest voor de huisstijl van Swishfund. Zo hebben we het logo ontworpen, kleuren bepaald en een modern lettertype gekozen om alles tot een geslaagde website samen te smelten.

De uitdaging

De uitdaging zat in de vraag om een look & feel te realiseren die vertrouwen wekt, maar ook modern is en niet te stoffig. Het gaat immers om een financiële dienst. Daarnaast hebben we een maatwerk applicatie formulier gemaakt dat gekoppeld is met het CRM systeem dat SwishFund gebruikt. Het formulier bevat diverse stappen, een upload mogelijkheid voor een MT940 bestand en een koppeling met een extern systeem dat banktransacties scraped.

De laatste uitdaging was het aantal bezoekers dat verwacht wordt op de website. SwishFund wilde tijdens het WK een tv commercial tonen om traffic te generen naar de website. De website en hosting moet daarmee ook deze enorme bezoekersstroom aan kunnen.

Resultaat

Het resultaat is een modern vormgegeven website die aanzet tot het nemen van actie, het formulier invullen. Er is een interactieve slider gemaakt waarmee bezoekers meteen kunnen zien wat een lening kost en wat er terugbetaald dient te worden binnen welk termijn.

Door het gebruik van testimonials en videoboodschappen wordt de website persoonlijk.

De website wordt gehost op een dedicated server in de cloud en alle assets (beelden, html, javascript, etc.) worden gehost via CDN, zodat de zware bestanden extern worden gecached. Hierdoor kan de website duizenden bezoekers tegelijk aan.

BEKIJK HET VOLLEDIGE RESULTAAT OP

See other projects