Helden Media | Eenvoud | Custom website

Al jaren is Helden hét sportmagazine van Nederland, maar Helden Media is veel meer dat. Van interviews en vlogs tot complete documentaires, er wordt gebruik gemaakt van diverse media en Helden Media vervaardigt een ruim aanbod van content voor zichzelf en voor hun partners.

Helden Media

Website

In de afgelopen jaren heeft Helden Media niet stil gestaan en is enorm gegroeid. Dit was nog niet terug te zien aan hun website, dus werd het hoog tijd voor een splinternieuw jasje. In 2017 kwam Helden Media met deze vraag bij Eenvoud en samen zijn we om de tekentafel gegaan om hun krachten te vertalen naar een digitale Look & Feel.

De uitdaging

Enerzijds moest de website een plek zijn waar al hun content samenkomt (video’s, long reads, fotografie, etc.). Om zo een plek te zijn waar je wilt lezen en scrollen. Aan de andere kant is Helden Media ook trots op de verschillende samenwerkingen en hun ‘Branded content’ . Deze kant van het bedrijf moest ook meer naar voren komen in de nieuwe website.

Het resultaat

De content van Helden Media heeft de hoofdrol gekregen in de nieuwe website, maar daarnaast komt ook het stoere, moderne en sterke karakter van het bedrijf ook terug in het design. Veel ruimte voor beeld materiaal, een gebruiksvriendelijke navigatie en een fijne leeservaring zijn de belangrijkste elementen van de nieuwe website.

Bekijk het volledige resultaat op

Andere projecten